Despre noi

SC. SILVER CLIMAINSTAL SRL

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu ne-am remarcat prin flexibilitatea si profesionalismul echipelor de montaj, realizand lucrari dintre cele mai diverse si chiar remediind probleme acolo unde firme cu nume pe piata nu au reusit. De la infiintare am promovat o politica orientata spre nevoile clientilor, punand la dispozitia acestora produse si servicii de cea mai inalta calitate, performante si sigure in exploatare.

Desigur ca simpla achizitie a unui aparat de aer conditionat este numai prima etapa si cea mai simpla. A doua etapa este cea a montajului, si de multe ori poate fi un calvar. Magazinul de la care achizitionati aparatul de aer conditionat nu ofera montaj sau, daca ofera, trebuie sa asteptati mai multe zile, o saptamana sau doua pana cand este disponibila una dintre echipe.

Noi va oferim:

  • Vanzare si instalare profesionala aer conditionat
    Pentru toate aparatele de aer conditionat achizitionate de la noi, montajul este asigurat la cerere de catre una din echipele noastre in maxim 48 de ore de la solicitare.
    Comenzile pentru montaj de aparate de aer conditionat se pot plasa la numarul de telefon : 0723.337.860
  • Consultanta in ceea ce priveste alegerea aparatului de aer conditionat/centralei termice in functie de spatiul ce urmeaza a fi utilat si de nevoile si posibilitatile dumneavoastra
  • Service si intretinere pentru o gama foarte larga de aparate de aer conditionat/centrale termice
    Indiferent de problema cu care va confruntati, echipa noastra va ajuta. Asiguram service pentru orice model de aparate de aer conditionat, la punctul de lucru al societatii noastre sau la domiciliul sau sediul din solicitarea dumneavoastra.
    Asiguram inspectii pentru buna functionalitatea aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice, inainte de sezonul cald. Ne puteti contacta si in mod sigur veti avea dovada profesionalismului si seriozitatii societatii noastre.
  • Re-pozitionari, incarcari cu agent frigorific,precum si alte operatiuni specifice.

De asemenea firma noastra executa :

  • Sisteme de ventilatie
  • Instalatii sanitare
  • Incalziri centrale